Nyinflyttad

Hjärtligt välkommen till BRF Residens Sannegården och ditt nya boende!

Trivselgruppen

Inom kort kommer någon från vår Trivselgrupp att ringa på din dörr och önska dig välkommen till vårt fantastiska hus och trevliga grannar! Du får då möjlighet att ställa frågor om det du inte hittar information om här.

Styrelsen

Se under ”Föreningsinfo” – ”Kontakt”. Viss information på denna site är lösenordsskyddad, lösenordet får du av trivselgruppen eller genom att maila styrelsen.

Bra att veta

  • Passerbricka, ”tagg”: När du flyttar in får du ett antal taggar. För att undvika att taggar kommer i fel händer vid övergången ska du inom 30 dagar anmäla numren på de taggar du fått till styrelsen eftersom de annars deaktiveras. Du gör det enklast genom att fotografera alla dina taggar så att nummerserierna är synliga och maila dessa till styrelsen, se länk ovan.
  • Du behöver inte teckna något extra bostadsrättstillägg i hemförsäkringen då detta ingår för alla lägenheterna i föreningens fastighetsförsäkring.
  • Du flyttar in i ett energihus. Vad innebär det? Läs i Bopärmen som du förhoppningsvis fick överta från tidigare medlem.
  • På väggen intill din lägenhetsdörr finns en extra elbrytare med en lysdiod. I varje rum finns minst ett kombinerat vägguttag med fyra eluttag samt uttag för bredband och TV. Uttaget närmast ”bredband&TV” är kopplat till den extra elbrytaren. Du kan alltså koppla allt som du vill kunna stänga av när du lämnar din lägenhet till detta uttag, exempelvis TV, dator, m.m.
  • Barnvagnsrum: Det finns ett barnvagnsrum med ingång genom dörren mellan postboxarna, som öppnas med nyckelbricka på väggen mittemot.
  • Minigym: innanför barnvagnsrummet finns ett mini-gym, som får användas 06.00-23.00 alla dagar.
  • Det finns ett Brukarråd, med en representant från vår förening och från Hagabadet. Där diskuteras allt som rör vår samexistens. De nås via mail till styrelseadressen styrelse.residenset@gmail.com
  • VIP-rummet, med ingång mittemot postboxarna, är vårt eget rum. Där träffas vi boende för samvaro. Hagabadet kommer att där bjuda på gratis kaffe, te och frukt, som ska ätas i rummet. Övrigt kan köpas av Hagabadet eller medtas av oss själva.
  • I ditt boende ingår ett träningskort på ”Fitness24Seven”, Hagabadet återbetalar inköpt årskort. Du måste i så fall köpa ett 12-månaders kort på en gång och inte ett löpande månadsabonnemang.
  • Det finns en Facebookgrupp för oss som bor i huset. Om du vill gå med i gruppen skickar du en vänförfrågan till Kicki iLunden, skriv vem du är och var du bor så lägger hon till dig i gruppen.